Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Θέλει κορυφαίο επιθετικό ο Μαντσίνι!

Ο Ρομπέρο Μαντσίνι δεν θέλει να επαναληφθούν τα μεταγραφικά λάθη του περασμένου καλοκαιριού και φέτος επιθυμεί να «ψωνίσει» από το… πάνω ράφι.

Θέλει κορυφαίο επιθετικό ο Μαντσίνι
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτυ, επιθυμεί την απόκτηση του Έντισον Καβάνι ή του Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του, δεν θα τον «χαλούσε» ο Λουίς Σουάρεζ ή ο Νεϊμάρ.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει κρύψει ποτέ την απογοήτευση του για την αποτυχία του συλλόγου το καλοκαίρι του 2012 να αποκτήσει έναν από τους υψηλούς μεταγραφικούς στόχος που είχαν τεθεί. Παρά το γεγονός ότι πολλά ακούγονται περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο των «Πολιτών», αυτός δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για παίκτες που θα επιθυμούσε να φορέσουν τη φανέλα της Σίτυ το καλοκαίρι.

Πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με την Τσέλσι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Guardian, ερωτηθείς για τον Καβάνι τόνισε: «Μου αρέσει, αλλά τον θέλει όλος ο κόσμος. Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί.»

«Ο Σουάρεζ παίζει σε μια κορυφαία ομάδα όπως η Λίβερπουλ, ο Καβάνι στη Νάπολι. Υπάρχει και ο Φαλκάο, αλλά αρέσει σε όλους.»

«Και ο Νεϊμάρ είναι ένας καλός παίκτης, νέος, αλλά δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να παίξει στην Αγγλία, επειδή το ποδόσφαιρο είναι εντελώς διαφορετικό εδώ. Νομίζω ότι θα πάει στη Βαρκελώνη ή στη Μαδρίτη, όπου το ποδόσφαιρο είναι πιο τεχνικό. Ωστόσο, Καβάνι και Φαλκάο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στην Αγγλία. Έχουν εμπειρία και οι δύο παίκτες είναι 26 – 27 ετών.»


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: