Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Ντροπή αυτό που πάει να γίνει..."

Ο Τάσος Κατσαμπής βρέθηκε ως φίλαθλος στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή και χαρακτήρισε δύσκολη την αρχή που κάνει ο "Γηραιός".
"Ντροπή αυτό που πάει να γίνει..."
Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή:

"Σίγουρα είναι δύσκολη αρχή αυτή. Δυστυχώς από την πρώτη ομάδα δεν υπάρχει κανένας παίκτης. Προτίμησαν να κάνουν προσφυγή και να βρουν άλλη λύση.
Ο Ηρακλής δεν έχει πεθάνει ακόμα για τη Super League. Όλοι είμαστε αισιόδοξοι, κι εγώ προσωπικά πολύ, ότι η ομάδα θα σωθεί γιατί είναι αδιανόητο αυτό που πάνε να κάνουν στην ομάδα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Αν σωθούμε θεωρώ ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά από τη δεύτερη ομάδα και θα έρθουν και παίκτες στον Ηρακλή, γιατί ο Ηρακλής δεν παύει να είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Αρκεί να το δουν όπως πρέπει και όχι πονηρά όπως το κάνουν τώρα. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, όπου πλαστογραφούν κάποιοι περαστικοί και αντί να τιμωρούνται αυτοί να τιμωρούνται μια ιστορία κι ένας ολόκληρος λαός. Ο κόσμος πάντα στηρίζει την ομάδα.
Έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ μ' αυτά που γίνονται. Τρέχουμε όλοι δυστυχώς για κάποιους άλλους. Κερδίσαμε τίμια τα παιχνίδια στο γήπεδο. Ο Ηρακλής δεν εμπλέκεται σε κανένα στημένο παιχνίδι.
Θέλω να δω τι αποφάσεις θα πάρουν για τις υπόλοιπες ομάδες κι αν ο Ηρακλής έχει προσβάλει τη Super League όταν δεν εμπλέκεται πουθενά, τη στιγμή που εμπλέκονται τόσες ομάδες και τόσος κόσμος. Για εμένα είναι ντροπή αυτό που πάνε να κάνουν. Έχω μεγάλη αισιοδοξία όμως για το μέλλον της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: