Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Φιλικά για όλα τα γούστα ο Άρης!!

Η ομάδα του Άρη δίνει αύριο(15/7, 18:30) το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, απ' το οποίο ο Σάκης Τσιώλης θα προσπαθήσει να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τους "κίτρινους".
Φιλικά για όλα τα γούστα ο Άρης
Το συγκεκριμένο φιλικό θα διιεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Στο ίδιο γήπεδο, στις 19 Ιουλίου, στις 18:30 η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα και δύο μέρες αργότερα (21/7) και πάλι στο Καρπενήσι, ο Άρης στις 18:30 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νεοφώτιστο Παναιτωλικό.

Η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 22/7 και τέσσερις μέρες αργότερα(26/7), στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης θα αντιμετωπίσει την υπερπρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Πενιαρόλ.

Την επομένη, η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Επί αυστριακού εδάφους, θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια. Στις 30 Ιουλίου αντίπαλος του Άρη θα είναι η πρωταθλήτρια και πλουσιότερη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:30, ενώ την επόμενη μέρα την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει το Παραλίμνι. Οι "κίτρινοι" θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στις 4 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: