Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Βιεϊρά

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έβαλε ο Πατρίκ Βιεϊρά, που θα αναλάβει καθήκοντα διευθυντή ανάπτυξης, στη Μάντσεστερ Σίτι.



Την δύσκολη απόφαση να σταματήσει από την ενεργό δράση, έλαβε ο Πατρίκ Βιεϊρά.
Ο 35χρονος Γάλλος θα αναλάβει καθήκοντα διευθυντή ανάπτυξης στη Μάντσεστερ Σίτι, με αποστολή την προώθηση του κοινωνικού και εμπορικού χαρακτήρα του συλλόγου στην Αγγλία και τον υπόλοιπο κόσμο.
Παράλληλα, θα έχει εποπτικό ρόλο στις ακαδημίες του συλλόγου.
«Ο ρόλος που ανέλαβα είναι μία φανταστική πρόκληση για μένα. Είμαι ευγνώμων στη Μάντσεστερ Σίτι που μου πρόσφερε αυτή την ευκαιρία», δήλωσε σχετικά ο Βιεϊρά και συμπλήρωσε:
«Έχω πολλά να μάθω εκτός παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν πολλοί έμπειροι άνθρωποι εδώ για να με βοηθήσουν και είμαι σίγουρος πως μπορώ να βοηθήσω στην επιτυχία του συλλόγου».
Ο Πατρίκ Βιεϊρά ξεκίνησε την καριέρα του στις Κάνες (1993-1995), όμως, μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από τη Μίλαν (1995/96), η Άρσεναλ ήταν αυτή που εκτόξευσε την καριέρα του.
Το 2005 μετακόμισε στην Ιταλία και τη Γιουβέντους, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Ίντερ. Τελευταίος του «σταθμός», είναι η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όμως, από άλλο πόστο.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: