Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Βιτόλο: «Βήμα παραπάνω ο Παναθηναϊκός»

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος χαρακτήρισε βήμα παραπάνω στην καριέρα του τους «Πράσινους» και εξήγησε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση.

Αναλυτικά ο 28χρονος άσος είπε σε  εφημερίδα της Τενερίφης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ θέλει να κάνει καλή πορεία στο Champions League. Είναι μία μεγάλη αλλαγή στην αθλητική μου ζωή, αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι που θέλει ένας παίκτης στην καριέρα μου».

Πάντως, ο Ισπανός δεν ξέχασε και τις δύο πρώην ομάδες του… « Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μού έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω γνωστός. Τώρα ήρθε μία μεγάλη ομάδα και μου είπε πως με θέλει. Για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω, μία μοναδική ευκαιρία». The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: