Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Δύσκολο του Φινμπόγκασον!!


Δεδομένη θεωρούν στην Ισπανία τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον ΠΑΟΚ, όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, λόγω των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης.

Δύσκολο του Φινμπόγκασον
Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ισπανικά δημοσιεύματα πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, εφόσον η Σοσιεδάδ καταφέρει να κάνει δικό της τον Μπορίνι από τη Λίβερπουλ.

Η αλήθεια είναι διαφορετική από εκείνα που αναφέρουν στην Ισπανία, καθώς η πρόταση που έχει γίνει στον Φρανκ Άρνεσεν από τον μάνατζερ του Ισλανδού επιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο δανεισμός του διεθνούς άσου για έναν χρόνο φτάνει συνολικά τα 2,5 εκατ. ευρώ: 1 εκατ. ευρώ για την ομάδα του και άλλο 1,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Με αυτά τα δεδομένα στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του Φινμπόγκασον, παρότι έχουν εξαιρετική άποψη για τις ικανότητές του.

Έτσι ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ καλείται να προχωρήσει τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της, εκτός και αν μειωθούν οι απαιτήσεις του Ισλανδού και του ισπανικού συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: