Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η περίπτωση Γκεγιέ και ο Κολοβός!

Ο Μαγκαγιέ Γκεγιέ της Έβερτον απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία. Στα υπ' όψιν η περίπτωση άμεσης ένταξης του Δημήτρη Κολοβού στο ρόστερ.
Αφότου έκλεισε το μέτωπο στόπερ για τον Ολυμπιακό υπάρχει το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο αναζήτησης του αντί-Βάις. Στο πλαίσιο αυτό εκτός από το όνομα του Λεγκεάρ που διαβάσατε στο Gazzetta, υπάρχει και εκείνο του 23χρονου Γκεγιέ της Έβερτον.
Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο νεαρός διεθνής χαφ που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και έχει παίξει και στις μικρές Εθνικές της Γαλλίας αλλά και στην U-23 της Σενεγάλης, παρακολουθείται στενά από τον Ολυμπιακό. Γίνεται λόγος για πολύ έντονο ενδιαφέρον και επικείμενη πρόταση στον σύλλογό του.
Από την Γαλλία μάλιστα τονίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικές πιθανότητες να κάνει δικό του τον παίκτη τον Γενάρη. Τον Γκεγιέ έχουν στην λίστα τους και πολλές γαλλικές ομάδες από την πρώτη και την δεύτερη κατηγορία. Ο Γκεγιέ παίζει στην Έβερτον από το 2010 με ένα... διάλειμμα το 2013, όταν και ήταν δανεικός στην Μπρεστ.
Υπάρχει πάντα βέβαια η εύκολη, απλή, προσιτή και γρήγορη περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού. Ενός παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό, ωστόσο στον προγραμματισμό είναι να βρεθεί το καλοκαίρι στου Ρέντη. Τώρα μετά τα νέα δεδομένα ίσως ενταχθεί στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών από Γενάρη. Εάν απαιτηθεί μία επιπρόσθετη λύση από τα χαφ τότε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δεν αποκλείεται να... επιστρατευθεί άμεσα.
Έτσι θα μπορέσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας να έχουν μία ακόμα λύση για τα χαφ. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν και θα κριθούν από την Δευτέρα και μετά και αναλόγως από το πως θα κυλήσουν οι συζητήσεις του τεχνικού επιτελείου με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: