Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Καμαρωτός!!

Ο Παναιτωλικός έκανε… σεφτέ στις νίκες μακριά από την έδρα του, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο Ανρί Καμαρά σκόραρε το «χρυσό» γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους Αγρινιώτες.

Καμαρωτός!
Ο Παναιτωλικός νικά και μακριά από το Αγρίνιο!

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, χάρη σε ένα τέρμα του Ανρί Καμαρά, πέρασε από το Ηράκλειο, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη, κάνοντας σεφτέ στις νίκες του, μακριά από την έδρα του.

Σε ένα παιχνίδι με πολλή βροχή, λίγες καλές στιγμές και πολλά λάθη στο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και κράτησαν μέχρι το φινάλε το σκορ, πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

Με το… αριστερό το ντεμπούτο του Ουζουνίδη στον πάγκο του Εργοτέλη, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το ματς

Η νίκη ήταν βάλσαμο για όποιον ερχόταν. Ο Εργοτέλης, στο ντεμπούτο του Ουζουνίδη έψαχνε το τρίποντο, την στιγμή που ο Παναιτωλικός αγνοούσε τη νίκη μακριά από το Αγρίνιο. Το παιχνίδι εμφάνιζε αυτό ακριβώς… Το άγχος και των δύο ομάδων για να φτάσουν στο γκολ, χωρίς να αφήσουν κενά στην αμυντική τους γραμμή. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν… σχεδόν ανύπαρκτες.

Η κατάσταση χειροτέρεψε από την στιγμή που οι ουρανοί άνοιξαν στο Ηράκλειο. Το νερό που έπεφτε δυσκόλευε τους παίκτες των δύο ομάδων, ωστόσο την στιγμή που παρουσιάστηκε η μόνη και σημαντική ευκαιρία, η οποία ήταν για τον Παναιτωλικό, ήρθε και το γκολ. Ο Γκάλο άνοιξε ωραία στον Καμαρά, εκείνος έκανε το γκολ και οι Αγρινιώτες μπήκαν στη θέση του οδηγού, στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Διαμαντάκο να περνάει στη θέση του Μπουχαλάκη και τον Εργοτέλη να γίνεται πολύ πιο επιθετικός. Οι Κρητικοί, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ανέβασαν αρκετά ψηλά την πίεσή τους. Δημιούργησαν κάποιες φάσεις μπροστά από την εστία του Ράφαελ, ωστόσο η ισοφάριση δεν ερχόταν. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός, έχοντας οπισθοχωρίσει αρκετά, έβρισκε χώρους στην κόντρα με τους ταχύτατους Καμαρά και Μπακάκη, κυρίως.

Τα λεπτά κύλησαν, ο Εργοτέλης προσπάθησε να πιέσει λίγο παραπάνω, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το φινάλε. Δεν άλλαξε κάτι, ούτε μετά τις κινήσεις που έγιναν από τον Ουζουνίδη, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του... «μαύρο». Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε μια νίκη εκτός έδρας, την πρώτη του για το φετινό πρωτάθλημα, την στιγμή που ο Εργοτέλης έμενε χωρίς νίκη για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Αζίζ, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Μπουχαλάκης (46’ Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Χαντί (71’ Κούμπικ), Αναστασάκος (84’ Βερπακόφσκις).

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Κοζορώνης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Άνεν, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης (82’ Κουτρομάνος), Θεωδορίδης (77’ Νταλμά), Καμαρά (86’ Μπούντιμιρ), Σφακιανάκης.

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Καμπούρης (Εύβοιας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: