Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο άνετα!

Ο σκόρερ του 3ου τέρματος του Πανθρακικού, απέναντι στον Πανιώνιο, Δημήτρης Χασομέρης, αναφέρθηκε στην δύναμη της έδρας της ομάδας της Κομοτηνής

Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο άνετα
Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o 25χρονος επιθετικός, που σημείωσε το 2ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Επιβάλαμε το παιχνίδι μας, καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο έστω και με κακό αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και πολλά γκολ.

Μας βοηθάει η έδρα μας, παίζουμε καλύτερα εδώ πέρα αν και εκτός αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε πάρει πιο πολλούς βαθμούς.Όταν το ματς είναι στην ισοπαλία και η ώρα περνάει προσπαθείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πετύχεις το γκολ. Νομίζω δεν σταματήσαμε λεπτό και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.Όσο πιο ψηλά είμαστε παίζουμε πιο άνετα. Ο στόχος των πλέι οφ είναι πολύ μακρινός για μας. Πρώτα να σωθεί η ομάδα και μετά βλέπουμε».

Από την πλευρά του ο αμυντικός, Διονύσης Μακρυδημήτρης, επισήμανε: «Ο Κάσες είναι σημαντική απουσία εχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίο παίχτης, όμως η ομάδα έχει ομοιογένεια, παίζουμε όλοι για την ομάδα, σήμερα νομίζω ήμασταν καλύτεροι , ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το κάτι παραπάνω και φτάσαμε στη νίκη με ευρύ σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: