Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Βάλλας: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της SKODA Ξάνθης, αλλά όχι από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Σπύρος Βάλλας. «Αδικούμε τους εαυτούς μας» τόνισε.

Βάλλας: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»
Την πίστη του στις δυνατότητες της SKODA Ξάνθης, εξέφρασε ο Σπύρος Βάλλας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια. «Αδικούμε όμως τους εαυτούς μας και δεχόμαστε γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε» δήλωσε στη Nova ο έμπειρος αμυντικός, που προέτρεψε τους συμπαίκτες του να κοιτάξουν στο εξής την ουσία, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

«Άλλο ένα παιχνίδι όπου η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες. Παίξαμε απέναντι στον πρωταθλητή. Αδικούμε όμως τους εαυτούς μας και δεχόμαστε γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε.Είναι κρίμα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε πολύ. Δεχόμαστε εύκολα γκολ και μετά τρέχουμε να γυρίσουμε τα παιχνίδια. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να παίρνουμε βαθμούς» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να μας απασχολήσει το γεγονός ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε με ψυχραιμία και σκληρή δουλειά. Ειδικά όταν αντιμετωπίζεις τέτοιο αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο με όλους τους αντιπάλους. Πρέπει να κοιτάξουμε όμως την ουσία από εδώ και πέρα. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πήραμε κάτι. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως. Κρατάμε την εικόνα που είχαμε αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: