Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μποζίνοφ και Γκσπούρνινγκ!

Παρά τις διαψεύσεις από τον Βαλερί Μποζίνοφ, η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως προχωρά μέσω… Βρύζα. Έντονη φημολογία για τον Γκσπούρνινγκ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μποζίνοφ και Γκσπούρνινγκ
Λίγες μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία ακόμη προσθήκη.

Το θέμα του Βαλερί Μποζίνοφ φαίνεται πως προχωρά και ο Βούλγαρος φορ είναι πολύ πιθανό να υπογράψει. Ο Ζήσης Βρύζας, που υπήρξε συμπαίκτης του στη Φιορεντίνα, χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι ο 28χρονος φορ, που είναι ελεύθερος, έχει να παίξει σε επίσημο αγώνα από ένα φιλικό της Βουλγαρίας με το Καζακστάν τον περασμένο Ιούνιο. Εφόσον δεν βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο στην αγορά, τότε παρά τους ενδοιασμούς είναι πιθανό να αποκτηθεί ο Μποζίνοφ μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης που θα εξαρτηθεί από την απόδοσή του.

Σενάρια για Γκσπούρνινγκ

Από την Αυστρία (και σύμφωνα με κάποιες πηγές από το περιβάλλον του ίδιου του παίκτη) προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στον Μίχαελ Γκσπούρνινγκ. Ο 32χρονος γκολκίπερ, που είχε πολύ καλή παρουσία στην Ξάνθη από το 2007 μέχρι το 2012, είναι ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τους Σιάτλ Σάουντερς στις ΗΠΑ, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητεί μία επιπλέον λύση αφού μετά τον παραγκωνισμό του Χακόμπο υπάρχει ο Αστέριος Γιακουμής που δεν έχει πολλές παραστάσεις.

Πάει Αιγινιακό ο Κωνσταντινίδης

Δανεικός στον Αιγινιακό αναμένεται να δοθεί ως το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο 19χρονος μπακ έχει μόλις πέντε εμφανίσεις φέτος και στη Football League θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την ομάδα της Κατερίνης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: