Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το αστείο που τρέλανε τον Σιμιτζόγλου!!!

Το πιο επιτυχημένο πρωταπριλιάτικο αστείο που έχει σχέση με το κασέτα-gate έγινε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον FM 100 της Θεσσαλονίκης.
Το αστείο που τρέλανε τον Σιμιτζόγλου
Στην αρχή της εκπομπής ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπορ, Άρης Γάτας που έχει καταθέσει στην υπόθεση σαν μάρτυρας (όπως και ο Θωμαΐδης) βγήκε στην εκπομπή και είπε ότι έχει μια αποκλειστική είδηση.
Η είδηση ήταν ότι ο αθλητικός εισαγγελέας, Κ. Σιμιτζόγλου που ερευνά τις καταγγελίες για απόπειρα επηρεασμού διαιτητών στους αγώνες Μακάμπι-Ολυμπιακός και Άρης-Παναθηναϊκός πήγε στην Ιταλία και πήρε καταθέσεις από τον διαιτητή του αγώνα του Ισραήλ, Μπάντι και τον πρώην διεθνή διαιτητή, Πιερλουίτζι Κολίνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γάτα, οι καταθέσεις τους "καίνε" τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, Β. Μαρινάκη ενώ για το θέμα έχει ειδοποιηθεί η UEFA, που ετοιμάζεται να επιβάλει στον Ολυμπιακό ποινή υποβιβασμού στην Γ' Εθνική.
Με το που ειπώθηκε το ρεπορτάζ του Άρη Γάτα, περίπου είκοσι δημοσιογράφοι πήραν τηλέφωνο τον Σιμιτζόγλου και τον ρωτούσαν αν όντως πήγε στην Ιταλία και αν ισχύουν αυτά που είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπορ. Ο Σιμιτζόγλου αιφνιδιάστηκε και διέψευσε τις πληροφορίες.
Μετά την εκπομπή του Θωμαΐδη επικοινώνησε μαζί του και όταν ο τελευταίος του είπε ότι επρόκειτο για πρωταπριλιατικο αστείο, ο Σιμιτζόγλου γέλασε και του απάντησε: "Αν με είχες ενημερώσει θα τους έλεγα ότι τώρα πίνω καφέ στην κεντρική πλατεία του Μιλάνο".
Βέβαια πέντε λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή ο Γάτας βγήκε και είπε ότι η είδηση είναι ψεύτικη. Αλλά το "κακό" είχε ήδη γίνει...
ΠΗΓΗ: www.soccerplus.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: