Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Γκέλαραν Τσέλσι και Τότεναμ, πήρε εκδίκηση ο Χόντγκσον

Γκέλες επεφύλασσε για τα φαβορί η 31η αγωνιστική της Premier League. Η Τσέλσι απέδειξε για άλλη μία φορά ότι οι θεωρητικά «μικρές» ομάδες δεν της πάνε, μένοντας στο 1-1 με τη Στόουκ Σίτι εκτός έδρας, ενώ και η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην 4η θέση αφήνοντας 2 βαθμούς στο DW Στέιντιουμ απέναντι στη Γουίγκαν. Ήττα με... ανατροπή για τη Λίβερπουλ, 1-2 από τη Γουέστ Μπρομ του Ρόι Χόντγκσον.

Παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά μέτρια εικόνα, η Τσέλσι άφησε άλλους 2 πολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας, μένοντας στο 1-1 με τη Στόουκ Σίτι εκτός έδρας. Ο Γουόλτερς «πάγωσε» τους «μπλε» ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Ντρογκμπά να απαντά στο 33` φέρνοντας το ματς στα ίσα, χωρίς, όμως, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα στη συνέχεια.

Γκέλα και για την Τότεναμ που έμεινε σε «ρηχά νερά» απέναντι στη Γουίγκαν στο DW Στέιντιουμ και δεν κατάφερε να φύγει με κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας, με τις δύο ομάδες να μένουν «άσφαιρες».

Εκδίκηση για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Λίβερπουλ πήρε ο Ρόι Χόντγκσον που, όντας τώρα στον πάγκο της Γουέστ μπρομ, πήρε την εντός έδρας νίκη με  2-1, μην επιτρέποντας στους Reds να πλησιάσουν στην πρώτη 5άδα. Ο Σκρτελ είχε καταφέρει να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στο 50`, αλλά ο Μπραντ, με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 62` και το 89` χάρισε στην ομάδα του τη νίκη - ανατροπή.

Τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 2/4 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4
(11΄, 25΄ Noμπλ πεν / 65΄, 73΄79΄πεν Ρούνεϊ, 85΄Ερνάντεζ)

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ: 2-1
Γουίγκαν-Τότεναμ: 0-0
Έβερτον-Άστον Βίλα: 2-2
Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον: 2-1
Νιούκαστλ-Γουλβς: 4-1
Στόουκ-Τσέλσι: 1-1
Άρσεναλ-Μπλάκμπερν (19:30)

Κυριακή, 3/4

Φούλαμ-Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: