Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Αντσελότι: «Η Τσέλσι δεν ενδιαφέρεται για τον Νεϊμάρ»

Κανένα ενδιαφέρον για τον άσο της Σάντος, Νεϊμάρ δεν υπάρχει από την Τσέλσι, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι. «Είναι καλά νέα και αυτό γιατί είναι καλό για την ομάδα και για τον προπονητή όταν οι παίκτες θέλουν να έρθουν εδώ.

Δείχνουν ότι οι φήμες είναι αληθινές, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα εδώ», είπε αρχικά σε δημοσιογράφους ο 51χρονος τεχνικός και συνέχισε μιλώντας για τον νεαρό σταρ: «Είναι πολύ νέος, με απίστευτο ταλέντο. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε. Είχε καλή απόδοση (σ.σ. στο φιλικό με τη Σκοτία) αλλά ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Ραμίρες».

Ο επιθετικός της Σάντος εντυπωσίασε με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο φιλικό της «χώρας του καφέ» με τη Σκοτία στην οποία μάλιστα σημείωσε και τα δύο γκολ της Βραζιλίας και όπως ήταν λογικό έστρεψε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Μάλιστα, ο 19χρονος στράικερ είχε σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει όνειρο την μετακίνησή του στην ομάδα του Λονδίνου, κάτι που στάθηκε αφορμή έτσι ώστε τα βρετανικά ΜΜΕ να δημιουργήσουν φήμες σχετικά με τη μετακίνησή του στους «μπλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: