Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η αξία της σιωπής!!!

Με κατεβασμένα κεφάλια και κλειστά στόματα επέστρεψε στις 21:20 η αποστολή του Ολυμπιακού από τη Φλωρεντία (μέσω Μονάχου). Ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν ότι αυτή είναι η πιο ακατάλληλη ώρα για να ανοίξουν το στόμα τους και να πουν οτιδήποτε. Εξάλλου είπαν αρκετά κατά τη διάρκεια της προημιτελικής σειράς με τη Σιένα. Και απ΄ αυτά που είπαν δεν έγινε πράξη τίποτα.

Τώρα με την ψυχολογία στο ναδίρ επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις και παίζουν την Κυριακή το μεσημέρι με τον Κολοσσό στο ΣΕΦ. Αύριο το απόγευμα θα γίνει και η μοναδική προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης αυτής για την 23η αγωνιστική της Α1. Το αήττητο κουτσά στραβά θα διατηρηθεί και οι “ερυθρόλευκοι” μετά πιστεύουν ότι θα έχουν τον καιρό να επουλώσουν τις πληγές τους μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 16 Απριλίου.

 Όλοι δηλώνουν ότι τώρα “πρέπει να συγκεντρωθούμε στους δύο στόχους που έχουν απομείνει”, αλλά μετά από τέτοιο στραπάτσο όσο εύκολο είναι να το λες, άλλο τόσο δύσκολα το κάνεις. Ο χρόνος-που είναι και γιατρός-θα δείξει πόσο μπορεί να συνέλθει και να αντεπεξέλθει ο Ολυμπιακός στα πολλά δύσκολα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: