Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Γρίφος η ενδεκάδα!!

Ανακάτεμα της τράπουλας, αλλά και ανάλυση της Λάρισας είχε το σημερινό μενού για τον Μάκη Χάβο και τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα αμυντικά χαφ των «βυσσινί», αλλά και στον Μεντίν. Στις σημερινές δοκιμές άφησε εκτός τους Αρίας και «Σάλπι».
Ο Μάκης Χάβος με την βοήθεια dvd ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της Λάρισας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως: «Η ομάδα της Λάρισας προσπαθεί να πιέσει ψηλά με τα αμυντικά τους χαφ και αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Μετίν και στις ικανότητες που έχει ο Τούρκος μεσοεπιθετικός. «Αποτελεί απειλή και σε ό, τι αφορά το δημιουργικό τομέα, αλλά και σε ό, τι αφορά τον εκτελεστικό. Χρειάζεται να δείξουμε ιδαίτερη προσοχή, ενώ να έχουμε αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας».
Ο Χάβος έδειξε στο οικογενειακό δίτερμα να έχει καταλήξει μόνο στο σχήμα 4-2-3-1, όχι όμως και στους παίκτες. Καθώς σήμερα δοκίμασε μια διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με την χθεσινή προπόνηση. Έτσι λοιπόν, ο Χαλκιάς ήταν κάτω από τα δοκάρια. Οι Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσνερ στην άμυνα. Οι Γκαρσία και Βιτόλο τα δύο αμυντικά χαφ. Ο Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού στις πτέρυγες, οι Ελ Ζαρ και Κουτσιανικούλης με τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.
Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν αύριο στην τελευταία προπόνηση καθώς δεν αποκλείεται να αγωνιστούν στην ενδεκάδα οι Αρίας, Σαλπιγγίδης, αλλά και Έττο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: