Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ρότζερς: «Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος»

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τόνισε πως η Λίβερπουλ έδειξε χαρακτήρα και με λίγη τύχη θα είχε καταφέρει κάτι περισσότερο από το εις βάρος της 2-1 στο δεύτερο μέρος, αν και με δέκα παίκτες.
«Ένιωσα απογοήτευση μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε πολύ βαθιά αρχική τοποθέτηση. Ήταν εξαιρετικοί και άξιζαν το προβάδισμα. Αλλά οι παίκτες μου έδειξαν απίστευτη γενναιότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Έδειξαν χαρακτήρα.
Χωρίς να παίξουμε καλά, είχαμε πιθανότητες να πάρουμε κάτι περισσότερο. Χρειαζόμασταν και λίγη τύχη, αλλά δεν ήρθε. Θα αντιδράσουμε και θα τελειώσουμε την σεζόν δυνατά.
Ο Στίβεν ζήτησε συγγνώμη στους παίκτες και σε μένα στα αποδυτήρια. Προφανώς και ήταν απογοητευτικό, αλλά τα παιδιά προσαρμόστηκαν καλά.
Έχω δει το περιστατικό με τον Μάρτιν Σκρτελ. Η μπάλα πήγαινε μπροστά αλλά δείχνει χειρότερο σε slow motion. Εμένα μου μοιάζει ότι πάει να πάρει την μπάλα, να την βρει λίγο με το πόδι και βρίσκει τον τερματοφύλακα. Ο Μάρτιν δεν είναι τέτοιος τύπος.
Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι θα κάναμε μία με δύο ήττες για να φτάσουμε το μαξ των βαθμών μας» ανέφερε ο Βορειοϊρλανδός.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: