Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Μάτα: «Το καλύτερό μου παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ»

Ως το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε ο Χουάν Μάτα το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη μέρα θα του μείνει αξέχαστη.

Μάτα: «Το καλύτερό μου παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ»
Αξέχαστο θα μείνει στον Χουάν Μάτα το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ επικράτησε 2-1 της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ χάρη σε δύο εκπληκτικά γκολ του Ισπανού, με τον 26χρονο να δηλώνει ότι αυτό ήταν το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα των «κόκκινων διάβολων».

«Πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Έχει να κάνει με το μέγεθος του παιχνιδιού. Ένα τεράστιο ματς λόγω της αντιπαλότητας των δύο ομάδων και ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το να πηγαίνεις στο Άνφιλντ και να σκοράρεις δύο γκολ είναι απίστευτο και αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Τσέλσι που στη συνέχεια τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν το δεύτερό του γκολ για την έκβαση του αγώνα.

«Το δεύτερο γκολ ήταν πολύ σημαντικό για την έκβαση του παιχνιδιού, καθώς ξέραμε ότι η Λίβερπουλ θα μας πιεσεί μέχρι το τέλος, παρά την αποβολή του Τζέραρντ», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: