Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Να μη χαλάσει την εικόνα του…!

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την κακή εικόνα στη Βέροια. Ελαφρυντικό η απογοήτευση των παικτών, αλλά καλούνται να… συνέλθουν εν όψει play offs. Νέο πρόβλημα με κάρτες. Τι γίνεται με... Μανέα.

Να μη χαλάσει την εικόνα του…

Ο προπονητής της ομάδας τούς αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της κακής ψυχολογίας, αλλά αναμένεται να εστιάσει στο διάστημα της διακοπής (λόγω εθνικών ομάδων) στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν θέλει επ ουδενί να χαθεί η δεύτερη θέση και για να συμβεί αυτό, το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να μπει στα play offs με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους διώκτες του. Αν άρχιζε τώρα το μινι-πρωτάθλημα που κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα είχαν από δύο βαθμούς, έναν ο Αστέρας Τρίπολης και κανέναν η Ξάνθη.

Διακοπή…

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι πλέον το επόμενο Σάββατο (4/4, 19:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Επανέρχονται οι Μπεργκ, Ζέκα και Δώνης που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά συμπλήρωσαν δέκα και επτά κάρτες αντίστοιχα οι Ταυλαρίδης και Λαγός. Ο Γιάννης Αναστασίου θα αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα λείψουν οι δύο παίκτες (Αστέρα εντός, Πανθρακικό εκτός, Ξάνθη εντός και Κέρκυρα εκτός).

Άγνοια για τερματοφύλακα και Μανέα

Ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει τερματοφύλακα, παρά τα σενάρια για τον Ζοσέ Μορέιρα της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» θα πορευτούν με τον Στιλ πρώτη επιλογή, ενώ θα επιδιώξουν να ανανεώσουν με τον Κοτσόλη και να δώσουν ευκαιρίες στον Κότσαρη. Εξάλλου, από την ομάδα εκφράζεται άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος για τον 18χρονο δεξιό μπακ της Βιτορούλ, Κριστιάν Μανέα. Πάντως ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: