Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Το ψάχνουν για Όγκαστ!

Ο Ζακ Όγκαστ που εντυπωσιάζει στο NCAA είναι στο στόχαστρο της ΕΟΚ, σύμφωνα με τη SportDay και δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ελληνικούς συλλόγους.

Το ψάχνουν για Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ, που εντυπωσιάζει στο NCAA και έχει φτάσει με το Νοτρ Νταμ στους «16» του κολεγιακού πρωταθλήματος, είναι-σύμφωνα με τη SportDay-στα υπόψη της ΕΟΚ. Ο Όγκαστ έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, αλλά η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο ίδιος έχει πάει σε ελληνορθόδοξο σχολείο. Ο 21χρονος άσος, που έχει ύψος 2,09μ., σπουδαία αθλητικά προσόντα και παίζει στις θέσεις «4» (κυρίως) και «5», φέρεται να έχει ελληνικό διαβατήριο και μένει να εξακριβωθεί αν αυτό ισχύει ή αν μπορεί να αποκτήσει τα χαρτιά για να γίνει Έλληνας και να μπορεί να παίξει στην Εθνική.

Στον τρίτο του χρόνο στο κολέγιο ο Όγκαστ έχει 12,6 πόντους (64,1% στις βολές, 60,4% στα δίποντα), 6,4 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 0,7 κλεψίματα και 0,7 τάπες σε 24,3 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν πως με αυτή την εξέλιξη θα είναι στο ντραφτ του 2016. Η περίπτωση Όγκαστ δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους ελληνικούς συλλόγου. Εφόσον λογίζεται σαν Έλληνας ένας παίκτης με τις δικές του προοπτικές δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: