Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Μπεν: «Καταφέραμε τον στόχο μας»

Ο σκόρερ της Βέροιας στη νίκη επί του Παναθηναϊκού τόνισε πως με το τρίποντο αυτό η ομάδα του κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στη κατηγορία και τελικά τα καταφέραμε».
Για τις δύο εικόνες που έδειξε η Βέροια στο πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω σίγουρα όμως ήμασταν μια διαφορετική ομάδα, αλλά στον 1ο γύρο ήμασταν μια διαφορετική ομάδα ίσως το βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Κάθε χρόνο έχουμε διαφορετικούς στόχους και όταν έφτασε η ομάδα κοντά σε έναν υψηλό στόχο δεν άντεξε και εκεί ίσως να φάνηκε η διαφορά. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό πως καταφέραμε να φτάσουμε στον πρώτο στόχο μας και να μείνουμε στη κατηγορία και πλέον να παίξουμε πιο ήρεμοι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για την προσωπική του απόδοση: «Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά είναι εντελώς διαφορετική από πέρσι αν και άρχισα καλά. Η Βέροια είναι διαφορετική από πέρσι, οπότε ο ρόλος μου είναι διαφορετικός. Θα προσπαθήσω αν φτάσω τα περσινά επίπεδα, σημασία όμως έχει να νικάει η ομάδα και ίσως καταφέρω να πετύχω και κάποια γκολ ακόμα».
Για το αν είχε μεγαλύτερο κίνητρο επειδή έχει κλείσει στον Ολυμπιακό: «Όχι καμία σχέση, εγώ είμαι ποδοσφαιριστής της Βέροιας και σκέφτομαι μόνο το καλό της ομάδας, όμως όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα έχεις μεγάλο κίνητρο για να παίξεις ακόμα καλύτερα.
Για τον ρόλο που θα παίξει αυτή η νίκη: «Σίγουρα θα παίξει το δικό του ρόλο, αλλά από εκεί και πέρα είχαμε έναν σημαντικό στόχο. Τα πράγματα ήρθαν όπως θέλαμε και μετά από αυτή τη νίκη μπορούμε να δείξουμε και πάλι το καλό μας πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: