Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Μποτία: «Η άμυνα και όλη η ομάδα δουλεύει καλά»

Ευτυχής που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποδίδει το ίδιο καλά στην επίθεση και την άμυνα εμφανίστηκε ο Μποτία μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα (3-0).

Μποτία: «Η άμυνα και όλη η ομάδα δουλεύει καλά»
Ο Μποτία «έδεσε» με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, με τον Ισπανό να εκφράζει την ικανοποίησή του για την βελτίωση στα μετόπισθεν καθώς και την συνολική απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.

Ο 26χρονος στόπερ εξέφρασε τη χαρά που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και υποσχέθηκε περισσότερη δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος του νταμπλ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ήταν δύο εβδομάδες με πολλά και σημαντικά παιχνίδια στη διεκδίκηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να πάρουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τη διακοπή και είμαστε χαρούμενοι που πάμε σε αυτή τη διακοπή με θετικό τρόπο».

Για τον στόχο του νταμπλ: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και αν το κάνουμε αυτό στο τέλος η ομάδα θα κερδίσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για τη συνεργασία του με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας: «Μετά την απουσία μου ανυπομονούσα να επιστρέψω πίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δείχνει να παίζει καλά και για το γεγονός ότι μπορώ να συνεισφέρω».

Για την καλή αμυντική λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια: «Η άμυνα δουλεύει καλά, όμως το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα δουλεύει καλά. Από τον πρώτο παίκτη που επιτίθεται μέχρι τον τελευταίο που αμύνεται. Είναι σημαντικό όλοι να δουλεύουμε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: