Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

«Κάναμε πολλά πράγματα σωστά κόντρα στη Ρεάλ»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να υποδέχεται τη Δευτέρα τον Κόροιβο για την 21η αγωνιστική της Basket League, όμως στους «πράσινους» ακόμα δεν ξεχνούν τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Ρεάλ για την Ευρωλίγκα.

«Κάναμε πολλά πράγματα σωστά κόντρα στη Ρεάλ»
Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο σωστά έγιναν όλα κόντρα στη «βασίλισσα», στο λιγοστό χρόνο προετοιμασίας, ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Αμαλιάδας και μετά να ασχοληθούν όλοι με το ματς κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα σε όλους,

Καταρχήν θέλω να ξεκινήσω, τονίζοντας πως ο αγώνας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας είναι αφιερωμένος σε μια πολύ σημαντική κοινωνική δράση του συλλόγου μας. Ο ρατσισμός και η ενδοσχολική βία είναι φαινόμενα που πρέπει όλοι να συμβάλλουμε, ώστε να εξαλειφθούν και είμαστε όλοι περήφανοι που ο σύλλογός μας αναλαμβάνει αυτές τις πρωτοβουλίες.

Από εκεί και πέρα, εμείς προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη απ’ όλες τις απόψεις. Νομίζω πως απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κάναμε πολλά πράγματα σωστά, εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις μας και καταφέραμε να νικήσουμε. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και, παράλληλα, κάναμε ένα βήμα προς το στόχο μας, που είναι η πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Πλέον, όμως δεν μπορούμε και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να στεκόμαστε σε αγώνες που πέρασαν. Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Κόροιβο, όπου θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη, παίζοντας όπως έχουμε προετοιμάσει στον λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας. Ένα ματς που θέλουμε να κάνουμε rotation και να καταφέρουμε να δώσουμε ανάσα σε επιβαρυμένους παίκτες μας, έχοντας αυξημένη την προσοχή μας, διότι ο Κόροιβος αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Οπότε, όλο το βάρος πέφτει πάνω σε αυτή την αναμέτρηση, στη συνέχεια θ’ ασχοληθούμε και θα μιλήσουμε για τον αγώνα απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: