Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

«Βλέπει» πρωτάθλημα ο Μουρίνιο!

Μπορεί να μην το είπε με το όνομά του, αλλά το άφησε να εννοηθεί! Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε πως μετά τη νίκη της επί της Χαλ η Τσέλσι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ, μιας και πλέον απέχει έξι βαθμούς από την Μάντσεστερ Σίτι και έχει να παίξει και ένα παιχνίδι παραπάνω.
«Η νίκη είναι προφανώς πολύ, πολύ σημαντική. Πήραμε και πάλι τρίποντο μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής. Η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή μέχρι το 2-0. Μετά την ισοφάρισή τους δεν ήμασταν τόσο ποιοτικοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο επανήλθαμε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αξίζαμε το τρίποντο.
Στο ημίχρονο είπα στην ομάδα μου ότι πρέπει να βγει έξω και να παίξει ποδόσφαιρο, παρά να επικεντρώνεται στα λάθη που είχε κάνει μέχρι τότε. Και αυτό έκαναν.
Θεωρώ ότι τα πέντε γκολ είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Άλλωστε πόσες φορές ακούμε παράπονα πως δεν βλέπουμε πολλά γκολ;
Θα έβαζα και τον Ρεμί και τον Κόστα, αλλά ο Ντιέγκο είχε έναν τραυματισμό και έτσι έπρεπε να παίξει μόνος του ο Λοΐκ. Ακόμη κι αν ήταν μόνος του στην επίθεση κατάφερε να σκοράρει.
Ο Κουρτουά είναι μεγάλος παίκτης. Έκανε ένα λάθος αλλά το σημαντικό ήταν πως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ό,τι χρειαζόταν η ομάδα.
Η θέση μας είναι η καλύτερη από την αρχή της σεζόν. Η μεγαλύτερη διαφορά στην βαθμολογία ήταν στους οκτώ βαθμούς με τα ίδια παιχνίδια για εμάς και την Σίτι. Τώρα έχουμε έξι βαθμούς, ένα παιχνίδι που χρωστάμε και εννέα παιχνίδια για το τέλος.
Μετά την διακοπή θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα, εκτός από τότε που θα παίξουμε αυτό που χρωστάμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να τελειώσουμε την σεζόν πολύ δυνατά» σχολίασε ο Πορτογάλος.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: