Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Βεργέτης: «Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τον ΠΑΟ»

Το μυαλό όλων στον Αστέρα ήταν αποκλειστικά στον Εργοτέλη και όχι στο προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης μετά τη νίκη της ομάδας της Τρίπολης επί των Κρητικών.

Βεργέτης: «Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τον ΠΑΟ»
Ευχαριστημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Στάικος Βεργέτης από την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στη νίκη επί του Εργοτέλη.

Ο προπονητής των Αρκάδων τόνισε πως δεν είχε σκεφτεί καν το δύσκολο παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε «τιμή για το σύλλογο» την κλήση του Γιάννη Γιαννιώτα στην Εθνική Ελλάδας.

«Μετά από δύο δύσκολα ματς σε Τούμπα και Καραϊσκάκη, αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σημασία το ματς. Ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, πήραμε δεύτερες μπάλες, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουμε το πρώτο ημίχρονο με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε διαχείριση δυνάμεων και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο δεν σημειώσαμε και τρίτο τέρμα με αποτέλεσμα στο τέλος να αγχωθούμε κυρίως από τις στημένες φάσεις του Εργοτέλη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας», δήλωσε αρχικά ο Στάικος Βεργέτης.

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ακόμα δεν έχω προλάβει να σκεφθώ την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ παρουσίασε μια κλειστή και συσπειρωμένη άμυνα και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με τον Παναθηναϊκό, καθώς ήμουν απασχολημένος στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη».

Για τα playoffs: «Δεν μπορώ να γνωρίζω αν μας αρκούν οι βαθμοί για να μπορέσουμε να μπούμε στα playoffs. Η δουλειά μας είναι ότι πρέπει να παρουσιάζουμε την ομάδα ανταγωνιστική και να δούμε τα ματς όπως πρέπει να τα δούμε».

Για την κλήση του Γιαννιώτα στην Εθνική ανέφερε: «Ήταν πολύ ευχάριστη η κλήση του Γιαννιώτα στην Εθνική. Είναι τιμή για τον σύλλογο να εκπροσωπείται στην Εθνική Ελλάδος μέσω ποδοσφαιριστή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: