Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δεν τον βολεύει η διακοπή!!

Δεκατρείς απουσίες θα μετρήσει από σήμερα ο Γιώργος Γεωργιάδης, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις «ξεκοκαλίζει» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με φοροτεχνικούς.

Δεν τον βολεύει η διακοπή
Δεκατρείς παίκτες θα απουσιάζουν από σήμερα στον ΠΑΟΚ, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Γιώργο Γεωργιάδη, αφού δεν μπορεί να δουλέψει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, διορθώνοντας κάποιες από τις αδυναμίες της ομάδας.

Οι παίκτες που θα απουσιάσουν είναι διεθνείς Αθανασιάδης, Μακ, Νομπόα, Κάτσε, Κόστα, Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, ενώ οι Σαλπιγγίδης, Μαντούρο και Τζανδάρης είναι τραυματίες και ο Γλύκος ανέτοιμος!

Αν και ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να δουλέψει με την ομάδα για να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αυτές οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι εξίσου δύσκολες.

Και την παραμικρή λεπτομέρεια

Στο προσκήνιο επανήλθε από την Παρασκευή το βράδυ το θέμα της αποπληρωμής των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με τη SportDay, οι υπεύθυνοι επί των οικονομικών στον σύλλογο (σε συνεργασία με φοροτεχνικούς) έχουν ξεκοκαλίσει τη ρύθμιση και ψάχνουν κάποια λεπτά σημεία ή παγίδες που την αφορούν.

Για παράδειγμα, από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ζητήσει διευκρίνιση από το υπουργείο για το αν στο σβήσιμο των προστίμων και των προσαυξήσεων (σε όσους πληρώνουν στο 100%) περιλαμβάνονται και οι πρόσθετοι φόροι. Η λογική αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι ένα σημείο που πρέπει να ξεκαθαρίσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: