Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Είναι πάλι εδώ!!

Στις… υψηλές βλέψεις επέστρεψε ο Αστέρας! Η ομάδα της Τρίπολης έπαιξε όσο χρειαζόταν κόντρα στον Εργοτέλη, τον οποίο νίκησε 2-1, με αποτέλεσμα να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς τον τρίτο ΠΑΟΚ!

Είναι πάλι εδώ!
Συνεχίζει να κοιτά ψηλά ο Αστέρας!

Με ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ελέγχοντας το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, η ομάδα της Τρίπολης νίκησε εύκολα τον Εργοτέλη με 2-1 και έτσι μείωσε ξανά τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους Κρητικούς, καθώς παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και την 16η θέση, έχοντας 25 βαθμούς.

Οι Αρκάδες πήγαν προηγούμενοι 2-0 στα αποδυτήρια, χάρη σε τέρματα των Κουρμπέλη (9’) και Μπαράλες (45+1’ πεν.), με τον Ζησόπουλο να σημειώνει αυτογκόλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Το ματς


Μόλις λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στην αναμέτρηση για να δημιουργηθεί η πρώτη καλή στιγμή και αυτή ήρθε από τον Εργοτέλη. Ο… συναγερμός αυτός λειτούργησε ως «ξυπνητήρι» για τους παίκτες του Αστέρα, οι οποίοι από εκείνο το σημείο και έπειτα είχαν τον απόλυτο έλεγχο, καταφέρνοντας να προηγηθούν μόλις στο 9’.

Όμως, στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τους Αρκάδες να έχουν την κατοχή και τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μακρινά σουτ –αραιά και… που- τα οποία δεν απειλούσαν ούτε στο ελάχιστο τις δύο εστίες. Όλα έδειχναν πως έτσι θα κλείσει το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Λυκογιάννης στο 45’ ανέτρεψε τον Μπαράλες στη μεγάλη περιοχή, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να μην κάνει λάθος από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το 2-0.

inner

Περίπου στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε η αναμέτρηση καις το δεύτερο ημίχρονο. Ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την κατοχή, με τον Εργοτέλη απλά να… ξεθαρρεύει που και που και χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα, λόγω της χαλαρότητας που έδινε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Μάλιστα, ο Ρόλε είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τέρματα της ομάδας του Βεργέτη, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καταλήγοντας στο δοκάρι στο 58’, ενώ στο 76’ ο Μπαντιμπανγκά κατάφερε να… αστοχήσει σε σχεδόν κενό τέρμα.

Όπως είναι φυσικό, το τελευταίο τέταρτο του ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Αρκάδες όχι μόνο να έχουν ρίξει εμφανώς τις… στροφές τους, αλλά και τον Ζησόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωστόσο, στο χρόνο που απέμενε δεν άλλαξε κάτι και έτσι το σκορ έμεινε στο 2-1.

Οι συνθέσεις


Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν (42’ Ζησόπουλος), Σανκαρέ, Μουνάφο (69’ Τιε Μπι), Κουρμπέλης, Μάσα (77’ Λομπάτο), Μπαράλες, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά.

Στον πάγκο: Μπαντής, Γιαννιώτας, Σκούρτης, Νίκο Φερνάντεθ.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκορκς, Λουβιόν, Μπόε-Καν, Κοζορώνης (64’ Καζναφέρης), Καλέ, Ουλά (64’ Μπρούνο), Ολαϊτάν, Σολάρι.

Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Χαντί, Φίντελεφ, Ρέντζας, Τζίλας. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: