Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο Σουάρες και η χαμένη ευκαιρία!!

Ο καταλανικός Τύπος αποθεώνει τον Λουίς Σουάρες, ενώ ο μαδριλένικος αναθεματίζει για τις χαμένες ευκαιρίες, την επομένη του «κλάσικο». Όλες όμως συμφωνούν πως το πρωτάθλημα… γέρνει προς Μπαρτσελόνα.

Ο Σουάρες και η χαμένη ευκαιρία

Οι προσκείμενες στους «μπλαουγκράνα» εφημερίδες αποθεώνουν τον Λουίς Σουάρες, ενώ αυτές στη «βασίλισσα» μιλούν για την πολύ καλή εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες που τελικά στοίχισαν. Κοινή συνισταμένη πως το +4 των Καταλανών φέρνει πιο κοντά στο πρωτάθλημα την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Sport: «Χτύπησε τη Ρεάλ και πάει για πρωτάθλημα. Ο Σουάρες πέτυχε ένα γκολ-μισό τίτλο. Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε να νικήσει μια πολύ δυνατή Ρεάλ».

inner

El Mundo Deportivo: «Μπάρτσα +4. Σε ένα κλάσικο με δύο διαφορετικές εικόνες, ο Ματιέ και ο Σουάρες έβαλαν κάτω τη Ρεάλ. Ο θρίαμβος της Μπαρτσελόνα αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς».

inner

Marca: «Μια πολύ καλή Ρεάλ κυριάρχησε απέναντι στην Μπαρτσελόνα για 45 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα και βρέθηκε στο τέλος με την πλάτη στα σχοινιά. Καλύτερο ποδόσφαιρο και μεγαλύτερο πάθος από τη βασίλισσα, αλλά η Μπαρτσελόνα τη χτύπησε με μια αντεπίθεση».

inner

As: «Τη συγχώρεσε και το πλήρωσε. Η Μπαρτσελόνα, χωρίς να είναι καλύτερη, νίκησε χάρη σε μια έμπνευση του Σουάρες. Η Ρεάλ κυριάρχησε όσο είχε δυνάμεις ο Μόντριτς. Ο Μπέιλ και πάλι κακός, ο Μπράβο ήταν καθοριστικός, ενώ ο Κριστιάνο είχε ένα γκολ κι ένα δοκάρι».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: