Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Λουτσέσκου: «Υπάρχει βελτίωση»

Στην εικόνα που παρουσιάζει η Skoda Ξάνθη στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, τονίζοντας την καλή νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα.

Λουτσέσκου: «Υπάρχει βελτίωση»
Την βελτίωση που παρουσιάζει η Skoda Ξάνθη το τελευταίο διάστημα σχολίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο τεχνικός των ακριτών αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο σημερινό ματς, σχολιάζοντας παράλληλα και το θετικό σερί που έχει κάνει.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το σημερινό, γνωρίζαμε ότι παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί πραγματικά έκαναν μία καλή δουλειά. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, σκοράραμε στην επανάληψη και είχαμε άλλες τρεις ευκαιρίες για να “κλειδώσουμε” το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία στο α’ μέρος αλλά εμείς είχαμε επιθετικότητα και ήμασταν καλύτεροι. Και νομίζω πως στο τέλος υπήρχε κάποια ένταση λόγω του ότι σκεφτόμασταν το σκορ περισσότερο και όχι λόγω της πίεσης του αντίπαλου. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με μία καλή νοοτροπία από μέρους μας, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Υπάρχει βελτίωση στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα στο οποίο έχουμε μόνο δύο ήττες. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα θέλει να παλέψει τα παιχνίδια και για το αποτέλεσμα και για την περηφάνια της. Προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια μετά το διήμερο ρεπό. Θέλουμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια και αυτό συμβαίνει μόνο αν δουλεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: