Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Το συζητούν οι "νυχτερίδες"!


Ο Κάρλος Μαρτσένα με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για τον Μαρτσένα. Το ενδιαφέρον αυτό μετέφερε ο εκπρόσωπος του παίκτη στους ανθρώπους της Βαλένθια. Ο Κιλόν είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες των "νυχτερίδων" και μίλησε για επαφές με τους "πράσινους". Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας του ζήτησαν να πει στην ελληνική ομάδα πως πρέπει να συζητήσουν μαζί τους πρώτα. Γεγονός που δείχνει ότι η Βαλένθια το συζητά για την παραχώρηση του διεθνούς Ισπανού αμυντικού.

Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από τις δηλώσεις του προέδρου των "νυχτερίδων", Μανουέλ Γιορέντε, στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ": "Αν ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τον Μαρτσένα ή οτιδήποτε άλλο από την Βαλένθια θα πρέπει να καταθέσει επίσημα τις προτάσεις του σε εμένα για να τις μελετήσω. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί λύση". Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, σχολίασε στην ίδια εφημερίδα: "Ο Κιλόν επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης τα γραφεία μας. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Ο Κιλόν είπε στον πρόεδρο ότι ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε μαζί του για την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα. Ο πρόεδρος ζήτησε από τον Κιλόν να ενημερώσει τον Παναθηναϊκό πως επιθυμεί ο ίδιος να διαπραγματευτεί την μετακίνηση του Μαρτσένα και πως περιμένει επίσημη ενημέρωση από τους Έλληνες τις επόμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Βαλένθια από την Αθήνα. Ο πρόεδρος έχει πολύ καλή άποψη για τον Παναθηναϊκό και είναι πρόθυμος να συζητήσει με τα στελέχη του. Αν ο Κιλόν μετέφερε τις δηλώσεις του προέδρου στα στελέχη του Παναθηναϊκού, φαντάζομαι πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα με καλέσουν για να δρομολογήσουμε τις διαπραγματεύσεις".

Πέρα από τον Μαρτσένα, στη λίστα του ΠΑΟ για την άμυνα είναι πάντα και ο Ματίας Μπιάρσμιρ. Ο 23χρονος Σουηδός αρέσει πολύ στους "πράσινους" και θεωρούν ότι μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Πάντως, υπάρχει και ένα ακόμη όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ίσως αυτός να είναι ο Μπεν Χαϊμ που τον ξέρει ο Τεν Κάτε από την Τσέλσι και πλέον αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι. \

Δεν υπάρχουν σχόλια: