Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ψιθυροι......................

  • Αίσθηση προκάλεσε στους κόλπους της Λίγκας η απουσία -για πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια ύπαρξης της Σούπερ Λίγκας- του προέδρου της διοργανώτριας αρχής από την κλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Πηλαδάκης δεν έδωσε το "παρών" στην Αλεξανδρούπολη, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά από τους Πατρίκ Κομνηνό και Γιώργο Μποροβήλο για την απουσία του, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Από το περιβάλλον του Πηλαδάκη διαρρέεται ότι απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά στα "πηγαδάκια" που στήθηκαν τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο...

  • Η διάσημη στήλη της "Daily Mail", που ασχολείται με τις μεταγραφές στην Αγγλία, "The Insider" έδωσε πιθανότητες 1/5 να ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Σίτι για τον Αντρέας Ιβανσιτς, παρότι ο αυστριακός μέσος αρέσει στους "σίτιζενς".
  • Γουρλίδικη χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΛ η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος που φέρνει την λαρισινή ομάδα αντιμέτωπη με τον Αστέρα στην Τρίπολη στην πρεμιέρα. Οι "βυσσινί" είχαν ξαναπαίξει πρώτη αγωνιστική με τους αρκάδες πριν από δύο χρόνια (σεζόν 2007-08), όπου είχαν επικρατήσει 1-0 με γκολ του κύπριου Νεκτάριου Αλεξάνδρου, ενώ στη συνέχεια της σεζόν έκαναν εκπληκτική πορεία μέχρι τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. "Διπλό στην Τρίπολη και καλή πορεία στο Europa League", έλεγαν με... νόημα οι άνθρωποι της ΑΕΛ στο άκουσμα της κλήρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: