Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Κοιτάζει Ρούντι Φερνάντες ο Ολυμπιακός


Ρούντι Φερνάντεθ Ακόμα ένα όνομα από το ΝΒΑ συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος γίνεται για τον Ρούντι Φερνάντες των Μπλέιζερς, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος από την πρόθεση του Πόρτλαντ να εντάξει στο δυναμικό του τον Χινταγέτ Τούρκογλου. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν "χτυπήσει" την πόρτα του μάνατζερ του Ισπανού, ωστόσο το ίδιο έχουν πράξει και άλλες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Είναι σίγουρο πως αν ο Φερνάντες επιλέξει την επιστροφή του στην Ευρώπη, τότε τα χρήματα που θα εισπράξει μπορεί να είναι τα τετραπλάσια από ότι θα βάλει στην τσέπη αν παραμείνει στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το συμβόλαιο του, την επόμενη σεζόν θα πάρει από το Πόρτλαντ περίπου 800.000 ευρώ, ενώ η προτάσεις που έχει από την Ευρώπη είναι για 10 εκ. ευρώ για τρία χρόνια συμβολαίου.

Ο 24χρονος Ισπανός επιλέχτηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα των πρωτοεμφανιζόμενων παικτών έχοντας μέσο όρο 10.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 2ασίστ, 1 κλέψιμο σε 74αγ.

Μιλάει με Μπακς ο Τσίλντρες

Με τους Μπακς θα μιλήσει ο Τζος Τσίλντρες, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Τζιμ Τάνερ. Τα δικαιώματα του "ερυθρόλευκου" άσου στο ΝΒΑ τα κατέχει η Ατλάντα, ως περιορισμένου free agent. Αυτό σημαίνει ότι οι Χοκς μπορούν να τον διατηρήσουν εφόσον καταθέσουν πρόταση ίση με αυτή που θα κάνει το Μιλγούοκι ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Αν και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στα ελληνικά ΜΜΕ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, τα δημοσιεύματα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού αναφέρουν ότι ο Τσίλντρες δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αν πάντως το κάνει, τότε σίγουρα δεν θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα των Χοκς, οι οποίοι τον επέλεξαν στα ντραφτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: