Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωσε... Μπόκα και Αραβίδη o Άρης!

bokatzoynior.jpgΗ φημισμένη Μπόκα Τζούνιορς, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του πλανήτη, πρόκειται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στις 5 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στα «κίτρινα» και ο Αραβίδης!

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης η ΠΑΕ Άρης ανακοινώσε ότι ήρθε σε συμφωνία για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα κόντρα στην Boca Juniors στις 5 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Η ομάδα της Αργεντινής αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου και θα παραμείνει στην πόλη μέχρι τις 6 Αυγούστου, ως επίσημη προσκεκλημένη του Άρεως στα πλαίσια της σύσφιξης σχέσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους και φυσικά την διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού αγώνα.


Παράλληλα η ΠΑΕ ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο ακόμα φιλικών αγώνων στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Μαζίνιο θα υποδεχθεί στις 10 Αυγούστου την Πάρμα , ενώ στις 13 Αυγούστου θα φιλοξενήσει την Ουντινέζε.
Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.


Πήρε Αραβίδη

Στο μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο διεθνής Έλληνας μέσος συμφώνησε και το πρωί της Πέμπτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του.


Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.gr ο Χρήστος Αραβίδης επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Σίγουρα το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΑΡΗ με γεμίζει με ευθύνες.

Θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Για μένα η συνεργασία μου με τον ΑΡΗ αποτελεί ία τεράστια πρόκληση για την καριέρα μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Να μπορέσω να προσφέρω αυτά που μπορώ και να δώσουμε μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες χαρές στον κόσμο του ΑΡΗ που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: