Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ:ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΕΚΕΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΣΙ


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ήδη το κενό του Τότσιου υπερκαλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι «κυανόλευκοι» πήραν ίσως τον κορυφαίο σούτινγκ γκαρντ της κατηγορίας, ερχόμενοι σήμερα το απόγευμα σε συμφωνία με τον Αμερικανό (με βρετανικό διαβατήριο) Ραλφ Μπούτσι, που αγωνίστηκε με επιτυχία στο Περιστέρι. Πρόκειται για εξαιρετικό σκόρερ (ύψος 1.93, 34 ετών), απόφοιτο του κολλεγίου Σεντ Ρόουζ, με μεγάλη ελληνική θητεία (Δάφνη, Ηλυσιακός, Περιστέρι), ενώ έχει αγωνιστική και στην αγγλική λίγκα με την Τίσαϊντ. Η δεύτερη προσθήκη του Ηρακλή για τη νέα σεζόν είναι, επίσης, γεγονός. Ο Σπύρος Κέκελης συμφώνησε με τους "κυανόλευκους" και θα επιστρέψει στο Ιβανώφειο την επόμενη σεζόν.

HPAKΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:
Στο μεταξύ, στα "athlitikanea.gr" μίλησε ο Κύπριος επιθετικός και πρώην συμπαίκτης του Ματίας Λέκι, Γιαννάκης Οκκάς, ακτινογραφώντας την προσωπικότητα και τις αγωνιστικές ικανότητες του Αργεντινού αμυντικού του Ηρακλή.
Για τον παίκτη Ματίας Λέκι, τόνισε: "Ο Ματίας είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Εγώ τον πρόλαβα μόλις ένα χρόνο στην ομάδα της Θέλτα. Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Είναι αρκετά δυνατός και μπαίνει γρήγορα στις φάσεις. Μπορεί να χειρίζεται αρκετά καλά τη μπάλα για αμυντικός, κάτι που προσφέρει ηρεμία στην υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, το μεγάλο του «όπλο» είναι η τεράστια εμπειρία που έχει. Θα μπορέσει να προσφέρει στον Ηρακλή και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα γίνει τη φετινή χρονιά. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως της Ιταλίας (Λάτσιο) και της Ισπανίας( Ατλέτικο Μαδρίτης, Θέλτα). Ο Ηρακλής πραγματοποίησε μια πολύ καλή κίνηση με την απόκτηση του», ενώ για τον χαρακτήρα του 28χρονου αμυντικού τόνισε:
"Ο Λέκι είναι πολύ καλός και ήσυχος χαρακτήρας. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια, ούτε στον προπονητή, ούτε στους συμπαίκτες του. Κάνει την δουλειά του ως σωστός επαγγελματίας".

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Οι "κυανόλευκοι" έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην απόκτηση ενός επιθετικού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης προέρχεται από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης . Οι συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της "κυανόλευκης" ΠΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απομένει να λυθεί η διαφορά στο οικονομικό.


ΦΙΛΙΚΑ
Δεύτερη φιλική αναμέτρηση επί ιταλικού εδάφους κλείστηκε για τον Ηρακλή. Έτσι, μετά την αναμέτρηση με την Πάρμα στις 29/06, οι "κυανόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν άλλη μια ομάδα της Serie A, την Κιέβο Βερόνα, την Πέμπτη 06/08. Απομένει ένα ακόμη φιλικό να οριστικοποιηθεί για το διάστημα της παρουσίας του "Γηραιού" στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: