Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Λυπήθηκε με Κατσικάρη ο Σβεντ!!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλεξέι Σβεντ για τον Φώτη Κατσικάρη, παρά το γεγονός πως δεν πρόλαβε να συνεργαστεί μαζί του στην εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Λυπήθηκε με Κατσικάρη ο Σβεντ
Την απογοήτευσή του για την αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αλεξέι Σβεντ. Από τη μία, ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα προπονητή, ωστόσο από την άλλη είναι σύμφωνος με τη επιλογή του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς ως αντικαταστάτη.

«Είναι άσχημο που έφυγε ο Κατσικάρης. Όλοι ξέρουν, πόσο καλός προπονητής είναι. Μπορεί να μην προλάβαμε να συνεργαστούμε στο παρκέ, αλλά από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες πίστευα πως θα τα πηγαίναμε πολύ καλά», δήλωσε αρχικά ο Αλεξέι Σβεντ στην ιστοσελίδα «championat.com» και πρόσθεσε:

«Από την άλλη, είμαι χαρούμενος που ο αντικαταστάτης του Κατσικάρη θα είναι ο Μπαζάρεβιτς. Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον συγκεκριμένο και πιστεύω πως η εθνική ομάδα θα πάει καλά στο Ευρωμπάσκετ. Αυτή τη στιγμή είμαι στις ΗΠΑ και κάνω ατομικές προπονήσεις. Θα ενσωματωθώ με την αποστολή προς τα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: