Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ο «Λάζος» και η αβεβαιότητα!!

Το θέμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ παραμένει… εκκρεμές και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ποντάρει στην παρουσία του έμπειρου σέντερ, όμως στη δεδομένη χρονική στιγμή η παρουσία του και την ερχόμενη σεζόν στο «Δικέφαλο» μόνο βέβαιη δεν είναι.
Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Ο 33χρονος άσος τόνισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι παίζει και δωρεάν την επόμενη χρονιά (!), αρκεί να εκπληρωθούν κάποιοι όροι που έχει. Εδώ υπάρχει… μπέρδεμα. Εδώ και καιρό υπάρχει φημολογία που αναφέρει ότι ο Παπαδόπουλος δεν επιθυμεί παρουσία ξένων (ή τουλάχιστον περισσότερων από έναν) παικτών στο ρόστερ της ομάδας. Κάτι που για την ερχόμενη σεζόν φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω και της συμμετοχής στο EuroCup, η οποία απαιτεί περισσότερες λύσεις.
Ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί ο αριθμός των ξένων παικτών, αλλά η συνέπεια του ΠΑΟΚ. «Δεν είναι δυνατόν να οφείλονται χρήματα από την περσινή σεζόν και να γίνονται μεταγραφές», ήταν το μήνυμά του και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει, αλλά σε μία ομάδα που θα είναι συνεπής προς τους υπόλοιπους παίκτες.
Δεν είναι εύκολο να εκπληρώσει ο ΠΑΟΚ την επιθυμία του Παπαδόπουλου. Για τη σεζόν που τελείωσε στον «Δικέφαλο», όπως και τις υπόλοιπες ομάδες της Α1, οφείλονται αρκετές δόσεις από τη συμφωνία με την ΕΡΤ, μία εκκρεμότητα που «δένει τα χέρια« των διοικούντων. Είναι και οι υποχρεώσεις για το Άρθρο 99, που γεννά έξτρα υποχρεώσεις κάθε χρονιά.
Μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι σε φάση αποθεραπείας από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα και δε θα είναι έτοιμος γρήγορα. Πάντως είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν ο «Λάζος» παίξει σε μία ομάδα την ερχόμενη χρονιά, αυτή θα είναι ο ΠΑΟΚ…
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: