Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Όταν ο Κόμπι συνάντησε τη Μίλαν!!

Στο Μιλάνο για την αποθεραπεία του βρέθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της Μίλαν και να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ομάδας.

Όταν ο Κόμπι συνάντησε τη Μίλαν
Η αγάπη του για το Μιλάνο είναι γνωστή.

Άλλωστε αποτελεί έναν από τους πιο καλοντυμένους αθλητές στον κόσμο και δεν θα μπορούσε η πρωτεύουσα της μόδας να μην είναι το αγαπημένο του μέρος.

Ο λόγος για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μιλάνο για την αποθεραπεία του από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα.

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς άδραξε την ευκαιρία και επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Μίλαν, στο οποίο ξεναγήθηκε. Μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα των «ροσονέρι», με το νούμερο 24 στην πλάτη και πόζαρε στον φακό λες και επρόκειτο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο ίδιος ο Κόμπι άλλωστε δηλώνει οπαδός της Μίλαν και η παρουσία του στο Μιλανέλο αποτέλεσε μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς ήταν όνειρό του, ενώ ευχήθηκε να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα του χρόνου.

«Η Μίλαν ήταν πάντα η αγαπημένη μου ομάδα. Ήταν όνειρό μου να έρθω κάποια στιγμή στο Μιλανέλο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι του χρόνου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: