Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Στην «επίθεση» η Αναγέννηση!!

Σκληρή ανακοίνωση για το ματς με τον Τύρναβο εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που καταφέρεται εναντίον του διαιτητή του ματς και χαρακτηρίζει διακωμώδηση του αθλήματος την συμπεριφορά των γηπεδούχων.

Στην «επίθεση» η Αναγέννηση
Ανακοίνωση κατά του διαιτητή του ματς με τον Τύρναβο, αλλά και την συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με σκληρά λόγια η ομάδα της Θεσσαλίας διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε στα τελευταία λεπτά, ενώ χαρακτήρισε προκλητικό τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και διακωμώδηση του αθλήματος όσα συνέβησαν στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Βράζει ολόκληρη η Καρδίτσα και η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης για όσα έγιναν την Κυριακή το απόγευμα στο Αλκαζάρ στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Τύρναβο!!!

Τόσο η προκλητική συμπεριφορά του προπονητή της Λαρισινής ομάδας κ. Χαραλαμπίδη που συνεχίζει να ψεύδεται με δηλώσεις και να βγάζει τρελούς 180 ανθρώπους, όσο και η στάση των γηπεδούχων από το 75' με τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και τη μέγιστη διακωμώδηση του αθλήματος στο βωμό της σκοπιμότητας για το αποτέλεσμα!

Σα να μην έφθαναν αυτά ήλθε και το βίντεο του αγώνα να δικαιώσει τους "κιτρινόμαυρους" για την φάση που διαμαρτύρονται για πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και το... πάζλ ολοκληρώθηκε.

Το βίντεο δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία.

Ο Καραμανλής ανακόπτει την πορεία της μπάλας με το ΧΕΡΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ στην κεφαλιά του Βουτσιά και είναι μια κλασική περίπτωση πέναλτι που δυστυχώς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ο διαιτητής!

Σε μια φάση που γίνεται μπροστά του.

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΡΕΦΕΡΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ;

Η αγανάκτηση στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων της, αλλά και σ' ολόκληρο το Νομό Καρδίτσας είναι μεγάλη...

Η Αναγέννηση που εκπροσωπεί χιλιάδες κόσμου, που γεμίζει ακόμη και σ' αυτές τις πολύ δύσκολες για το ποδόσφαιρο εποχές το γήπεδό της, που στέλνει φιλάθλους παντού, αντιμετωπίζεται με τρόπο τουλάχιστον απαράδεκτο.

Μήπως τελικά θέλουν κάποιοι ν' απαλλαχτούν από την παρουσία της;

Μήπως ενοχλεί η ΚΑΘΑΡΗ διαδρομή της ομάδας;

Το καθαρό της παιχνίδι δίχως θλιβερές καταστάσεις ανάλογες μ' αυτές που σημειώθηκαν στο Αλκαζάρ μετά το 75' και οι οποίες δυσφημούν το άθλημα;

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν έστω και τώρα τα μέτρα τους.
Να ενθαρρύνουν τις ΚΑΘΑΡΕΣ προσπάθειες και να καταπολεμήσουν τις ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ που δυστυχώς στη φάση των play out έχουν... πυκνώσει επικίνδυνα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: