Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ευχές από την ΠΑΕ!!

Στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ευχήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του.
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλη η ασπρόμαυρη οικογένεια εύχονται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που κλείνει σήμερα τα 21.
 Το βιογραφικό του νεαρού παίκτη
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, όντας ακόμη παίκτης της Κ17! Για την ακρίβεια, χωρίς τυμπανοκρουσίες έπαιξε τον πρώτο του ανεπίσημο αγώνα στην Τούμπα μόλις έκλεισε τα 16 του χρόνια, εναντίον της Παρτιζάν το 2010. Γεννημένος στον Κορινό της Πιερίας, πρόλαβε να ζήσει και λίγα χρόνια στηΓερμανία πριν επαναπατριστεί και ξεκινήσει από πολύ μικρός το ποδόσφαιρο, υπό τις ευλογίες του πατέρα του και προπονητή ποδοσφαίρου στον Θερμαϊκό Κορινού. Στα 14 του αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θερμαϊκού εναντίον της Φλώρινας ως δεξί χαφ, σε ένα παιχνίδι που παρακολουθούσαν οι επιτελείς των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ που τον απέκτησαν άμεσα.
Έκτοτε καθιερώθηκε ως δεξί μπακ, ανέβηκε πολύ νωρίς για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, από το καλοκαίρι του 2011 έγινε επαγγελματίας και τον Δεκέμβρη του 2012 υπέγραψε και νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.
Τη σεζόν 2012-13 έφτασε τις 18 συμμετοχές δείχνοντας πως αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στα 18 του ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Τουρκίας.  Η απουσία του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2013 λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική, αλλά και κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στον ΠΑΟΚ.
Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιγινιακό με τον οποίο αγωνίστηκε 20 φορές (1 γκολ) πριν επιστρέψει στην Τούμπα. Την φετινή σεζόν ο Κωνσταντινίδης , παρά τους πολλούς τραυματισμούς που είχε, αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, συμπληρώνοντας 1010 λεπτα συμμετοχής και μετρώντας μία ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: