Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ο Παναθηναϊκός... το καθήκον του!!


Μπορεί ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ να επετεύχθη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να «χαλαρώσουν» ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα. Επέστρεψε ο Τριάντα, μέσα δύο «μικροί», εκτός αρκετοί.

Ο Παναθηναϊκός... το καθήκον του
Τ’ αστέρια τα… κλείδωσε στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Τώρα πια ο Παναθηναϊκός είναι άνετος να σκεφτεί το… καλοκαίρι του, ωστόσο στόχος των πράσινων είναι να δείξουν την ίδια σοβαρότητα (πάντα με κάποιες δοκιμές που φυσιολογικά θα γίνουν) στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια των πλέι οφ.

Η προετοιμασία για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (3/6, 18:30) ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Αναστασίου να μην υπολογίζει τους Χουχούμη, Πέτριτς, Κλωναρίδη (λόγω τραυματισμών και οι τρεις), καθώς και τους Κροάτες Πράνιτς-Σίλντενφελντ (δεν θα αγωνιστεί ξανά στο τριφύλλι).

Εκτός έμεινε και ο Μπούρμπος (τιμωρημένος), οι Μέντες-Μπούι που φυσικά έχουν... ήδη χαιρετήσει, ενώ θέση στην αποστολή πήραν οι… μικροί Σταματάκης και Στάικος. Επανήλθε ο Τριανταφυλλόπουλος που είχε χάσει τα τελευταία ματς και είναι πιθανό να ξεκινήσει και βασικός.

Οι «εκλεκτοί» του Αναστασίου: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σταματάκης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα και Στάικος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: