Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Κόστα: «Κανένας λόγος να φύγω από την Τσέλσι»!

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του από την Τσέλσι έβαλε μία και καλή ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος εμφανίστηκε πιο «διψασμένος» από ποτέ για τίτλους με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τη νέα σεζόν!
Με μοναδικό στόχο να κερδίσει ακόμα περισσότερα από αυτά που κέρδισε φέτος, ο Ντιέγκο Κόστα ξεκαθάρισε πως το μέλλον του ανήκει στην Τσέλσι.
Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο για επιθυμία του πολιτογραφημένου Ισπανού να αποχωρήσει από το Λονδίνο, στο οποίο δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, έχοντας τάσεις επιστροφής στην Μαδρίτη και την Ατλέτικο.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, με τον στράικερ των «μπλε», μιλώντας στο «Chelsea TV», να επισημαίνει πως δεν έχει λόγω να «κουνήσει μαντήλι», την ώρα που δέχεται τόση αγάπη από τον κόσμο.
«Είναι αρκετά απλή η απάντηση. Είναι πάντα λίγο πιο δύσκολη η προσαρμογή την πρώτη σεζόν, αλλά δεν έχω λόγο να φύγω από εδώ. Το αγαπώ, οι οπαδοί με αγαπάνε και θέλω να μείνω. Είναι πολύ καλή που στην πρώτη μου σεζόν κέρδισα δυο τίτλους», υπογράμμισε σε πρώτο βαθμό.
«Είναι πολύ σημαντικό και τον επόμενο χρόνο θα είναι έτοιμος για την επιστροφή μου και ελπίζω να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια», σημείωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: