Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Ζουμερή» αποκάλυψη από Δέδε!!

Σημαντικότατες παραμέτρους των μετώπων του ποδοσφαίρου με τη δικαιοσύνη συνέχισε ν’ αποκαλύπτει ο Αλέξης Δέδες. Ο διευθυντής της ΑΕΚ τόνισε ότι UEFA/CAS δέχονται ως αποδεικτικά στοιχεία τις υποκλοπές.

«Ζουμερή» αποκάλυψη από Δέδε
Νομικές προεκτάσεις που μπορούν ν’ αποδειχθούν ζωτικής σημασίας για τις περαιτέρω εξελίξεις στα ανοιχτά μέτωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη δικαιοσύνη συνέχισε να δίνει ο Αλέξης Δέδες.

Με αναρτήσεις στο twitter, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ (και επί χρόνια στέλεχος της UEFA) είχε αναφερθεί τόσο στην ανάγκη ενημέρωσης της ομοσπονδίας σχετικά με δικαστικές εκκρεμότητες ομάδων ώστε να παίξουν στις διοργανώσεις της, όσο και στη δυνατότητα πολιτικού δικαστηρίου να τις εμποδίσει απ’ το να συμμετάσχουν σε αυτές.

Με νέα ανάρτησή του λοιπόν την Τετάρτη έβαλε στο τραπέζι και μια ακόμα σημαντική παράμετρο σχετικά με τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Οι υποκλοπές θεωρούνται έγκυρα και αποδεκτά αποδεικτικά στοιχεία σε UEFA/CAS; Σαφώς ναι». Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να παραπέμψει και σε σχετική απόφαση νομολογίας του CAS, όπου επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη διάταξη.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: