Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Στην Πόλη για Βολκάν η ΑΕΚ»!


Την… πυροδότηση μεταγραφικής «βόμβας» με τον Βολκάν Ντεμιρέλ παρουσιάζεται να επιδιώκει η ΑΕΚ. Τουρκικό δημοσίευμα θέλει άνθρωπο της «Ένωσης» να πηγαίνει στην Κων/πολη για τον γκολκίπερ της Φενέρ.

«Στην Πόλη για Βολκάν η ΑΕΚ»!

Η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Έρβιν Μούλντερ, ωστόσο δημοσίευμα στην Τουρκία τη θέλει να ψάχνει μια πολύ πιο δυνατή περίπτωση: Τον Βολκάν Ντεμιρέλ!

Πιο συγκεκριμένα, η έγκυρη εφημερίδα «Fanatik» γράφει ότι το μέλλον του 33χρονου γκολκίπερ στη Φενέρμπαχτσε (παρόλο που είναι απ’ τους αγαπημένους της εξέδρας) τίθεται εν αμφιβόλω. Κι αυτό διότι ο νέος τεχνικός διευθυντής, Τζουλιάνο Τερανέο, φέρεται να ψάχνει κάτι καλύτερο για τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, παρουσιάστηκε ένας «μνηστήρας-έκπληξη», όπως αναφέρεται η ΑΕΚ, η οποία γυρίζει με φιλοδοξίες στη Σούπερ Λίγκα κι έχει ήδη πάρει πληροφορίες για την υπόθεση του Βολκάν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι τόσο σοβαρό, ώστε άνθρωπος της «Ένωσης» να ταξιδεύει προσεχώς στην Κωνσταντινούπολη. Όπως και να ‘χει, σημειώνεται ότι πρόθεση του Βολκάν είναι να παραμείνει στη Φενέρ ως το 2017 (όταν και λήγει το συμβόλαιό του) αλλά σε περίπτωση που δεν τον θέλει η ομάδα, δεν θα έχει πρόβλημα ν’ αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Κάτι που -εφόσον το αποφασίσει- θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει σημειώσει 377 συμμετοχές σε 13 χρόνια με τη Φενέρμπαχτσε και 60 συμμετοχές από το 2004 στην εθνική Τουρκίας.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: