Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Βίτορ: «Να δώσουμε τις ζωές μας στο γήπεδο»


Η άμυνα είναι το κλειδί στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, όπως τόνισε ο Μιγκέλ Βίτορ σε δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στην υπερπροσπάθεια που κάνουν οι παίκτες λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Βίτορ: «Να δώσουμε τις ζωές μας στο γήπεδο»
Στην κούραση των παικτών απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν δώσει στάθηκε ο Μιγέλ Βίτορ στις δηλώσεις του ενόψει του ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως η άμυνα είναι το βασικό στοιχείο που πρέπει να προσέξει η ομάδα.

«Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της χρονιάς, οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να βελτιωθείς. Πρέπει ο κάθε παίκτης να βρει την δύναμη μέσα του και να δώσει την ζωή του στο γήπεδο και να παλέψει για το παιχνίδι. Παίζουμε τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα, πράγμα που ξεπερνάει το πόσο μπορεί να αντέξει ο οργανισμός ενός παίκτη. Οπότε πρέπει να δώσουμε τις ζωές μας μέσα στο γήπεδο. Να μείνουμε συμπαγής στην άμυνα και να μην δεχθούμε κάποιο τέρμα και στην επίθεση θα πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες από ότι στην αναμέτρηση στην Λεωφόρο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: