Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ενδιαφέροντα στατιστικά για το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ενδιαφέροντα στατιστικά για το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
Ιδιαίτερος κρίσιμος είναι ο αποψινός του ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

#17 αγώνες έχουν δώσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Θεσσαλονίκη και ο Δικέφαλος έχει επικρατήσει στους 10 από αυτούς. Υπάρχουν ακόμη 2 ισοπαλίες και 5 νίκες για την ομάδα του Περιστερίου.

#5-1 είναι η ευρύτερη νίκη που έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο και έγινε στις 27 Απριλίου 1975. Οι Αποστολίδης, Κερμανίδης, Σαράφης, Τερζανίδης και Λάζος σημείωσαν τα γκολ, ενώ αυτό της “τιμής” για τον Ατρόμητο ο Βακάλης.

#Το αγαπημένο σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ και έχει εμφανιστεί τρεις φορές. Μετά ακολουθούν αρκετά με δύο εμφανίσεις (2-0 / 1-0 / 1-2 / 0-1). Στα 16 από τα 17 μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί γκολ και μόνο την σεζόν 2012-13 υπήρξε λευκή ισοπαλία.

#Στους σκόρερς των μεταξύ τους αγώνων η πρώτη θέση είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε Σαλπιγγίδη – Κερμανίδη – Σαράφη. Ακολουθεί ο Νάτχο με δύο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στα δύο εντός έδρας ματς που έχει με την ομάδα του Περιστερίου.

#Για τα Play Offs οι αναμετρήσεις είναι τρεις, με τον Ατρόμητο να έχει καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στις δύο πρώτες του επισκέψεις για αυτό το μίνι πρωτάθλημα στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται την έδρα του την περσινή χρονιά με καθαρή νίκη 3-0 (Νάτχο – Στοχ – Βούκιτς). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: