Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Πρόκληση για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό»

Έτοιμος για να ανταποκριθεί στη μεγάλη πίεση του Ολυμπιακού πρέπει να εμφανιστεί την Πέμπτη ο Άρης, όπως δήλωσε ΛαΜάρκους Ριντ. «Τους μπλοκάραμε αμυντικά», σχολίασε ο Αμερικάνός.

«Πρόκληση για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό»
Πάθος και ενέργεια έβγαλε ο Άρης χθες στο τρίτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά των play off της Basket League, όπως δήλωσε ο ΛαΜάρκους Ριντ την ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας ότι η ομάδα του έφθασε στη νίκη, μπλοκάροντας τον αντίπαλο στο αμυντικό κομμάτι. Ο 27χρονος αθλητής χαρακτήρισε πρόσκληση την αυριανή αναμέτρηση (4/6, 20:30) με τους «ερυθρόλευκους».

«Σίγουρα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορεί να κάναμε κάποιες βαριές ήττες, όμως σε κάθε ματς κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε. Είχαμε πάθος και ενέργεια, τους μπλοκάραμε στο αμυντικό κομμάτι και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι επιθετικά», ανέφερε.

Όσο για τον αυριανό αγώνα; «Σίγουρα θέλουν πολύ να κερδίσουν, το ότι φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τον αρχηγό τους τα λέει όλα. Το αυριανό ματς είναι μία πρόκληση για μας. Περιμένουμε από τον Ολυμπιακό να παίξει με μεγαλύτερη ένταση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στην πίεσή τους. Πρέπει να κάνουμε ό,τι και στο τρίτο ματς, να δείξουμε την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος».

Ο Άρης κέρδισε τον Ολυμπιακό παρά τις πολλές απουσίες του. «Σίγουρα παίξαμε και για τους απόντες. Έχουμε αρκετά προβλήματα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, όμως προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά των παιδιών που δεν έπαιζαν. Ελπίζουμε τα προβλήματα να μειωθούν, τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία».

Ακόμα ένα «μείον» για τον Άρη, τόσο στο χθεσινό ματς (αν και δεν πτόησε τους παίκτες), όσο και στο αυριανό, είναι το άδειο, λόγω τιμωρίας, «Nick Galis Hall». «Σίγουρα δεν είναι καλό να παίζεις σε άδειες εξέδρες. Έχουμε ξαναπαίξει φέτος χωρίς τον κόσμο μας και μάλιστα είχαμε υποστεί μία επώδυνη ήττα (σ.σ. από τον Κολοσσό Ρόδου). Ελπίζουμε να μειωθεί η ποινή μας και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα επόμενα παιχνίδια», καταλήγει ο Ριντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: