Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Η "απάντηση" του Αλαφούζου στον Μαρινάκη!

Τι πραγματικά παίζεται με τη μεταγραφή του Εσιέν στον Παναθηναϊκό και τι φωνάζουν οι οπαδοί του Tριφυλλιού στο αφεντικό του μισητού αντιπάλου; Ο Αποδυτηριάκιας εξηγεί... Να ξέρουμε τι λέμε. Να ξέρουμε τι βλέπουμε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πήγε αεροδρόμιο για κανέναν Εσιέν. Η άφιξη του παικταρά ήταν απλά η αφορμή για να κάνουν οι βάζελοι τη μεγάλη "δήλωση": -Πούστιδοι ολυμπιακοί, ερχόμαστε!
Με μια επταετία πρώτα και καπάκι μια πενταετία ο Σωκράτης Κόκκαλης χαμήλωσε τον Παναθηναϊκό. Κάτσε, ρε. Ομάδα εξουσίας είναι κι αυτός, όπως ο Ολυμπιακός. Όχι έτσι, ρε.
Και μετά τον Κόκκαλη, που σε 14 χρόνια το πήρε 12(!!!) φορές, ο Παναθηναϊκός πέφτει στον Ευάγγελο Μαρινάκη. Στον πιο αντιπαθητικό, πολύ περισσότερο από τον Κόκκαλη, για τους παναθηναϊκούς.
Μη λέμε τα γνωστά. Πέραν του ότι ο εφοπλιστής έχει κάνει το 5 στα 5, ο Μαρινάκης είναι πρόσωπο "μισητό", ένας "καταζητούμενος" για τον κόσμο του Παναθηναϊκού διότι τους έχει κάνει πλάκες. Και στο Καραϊσκάκη και στη Λεωφόρο. Και δεν υπάρχει αντίβαρο.
Έτσι είναι. Δεν υπάρχει αντι-Μαρινάκης στον Παναθηναϊκό. Να κάνει επίδειξη ισχύος. Υπάρχει ο Ιωάννης Αλαφούζος, στεγνός από χαρτί, και σε μόνιμη στάση διαμαρτυρίας. Αντίστασης στην εγκληματική οργάνωση.
Και σκάει η μεταγραφάρα. Του Εσιέν. "Είμαστε εδώ!". Αυτό είπαν οι παναθηναϊκοί. "Δεν μας ταιριάζει η δεύτερη θέση". Κι αυτό είπαν. "Όλοι στο προσεχές πρωτάθλημα θα δείτε έναν άλλον Παναθηναϊκό". Φανερό το συναίσθημα της απελευθέρωσης του πράσινου κόσμου στην αντιολυμπιακή, στην πραγματικότητα, διαδήλωση στο αεροδρόμιο.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΑΚΙ για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Μίκαελ Εσιέν, γράφει ο apodytiriakias.gr
Αν ο Μαρινάκης έφερνε τον Εσιέν στον Ολυμπιακό. Εδώ είναι όλα τα λεφτά της κουβέντας.
Πρώτον, εάν ο Γκανέζος υπέγραφε στον Ολυμπιακό δεν θα γινόταν χαλασμός κόσμου στο αεροδρόμιο. Γιατί; Επειδή οι γάβροι, όπως όλοι οι οπαδοί, όσο αχόρταγοι είναι από μεγάλα ονόματα, όσο να 'ναι έχουν καλομάθει. Ο πανζουρλισμός έγινε από τους βάζελους διότι σαν ΠΑΕ λαϊκής βάσης πλέον τη βγάζουν με «ψόφιες», όχι του αεροδρομίου μεταγραφές.
Υπάρχει κι ένα δεύτερο στην περίπτωση που ο Εσιέν ερχόταν στον Ολυμπιακό. Οι γάβροι δεν θα έλεγαν αυτό που λένε σήμερα. Ότι ο μεσιέ Εσιέν είναι τελειωμένος. Ξεζουμισμένος. Ένα σαπάκι στη δύση της καριέρας του.
Πώς θα γίνει, δηλαδή. Ο οπαδός είναι οπαδός. Παικταράς ο δικός του, παικτάκι της αντίπαλης ομάδας. Ποιος Εσιέν, σου λένε από το λιμάνι. Δεν τον έχουμε πάρει, διότι δεν τον θέλαμε. Ο Γκανέζος έχει τον ίδιον ατζέντη με τον Μοδεστώ, μας τον είχε προτείνει και του δείξαμε πόρτα.
Με την ευκαιρία θυμάμαι το άλλο. Ένα από τα πολλά. Έτοιμος ήταν να υπογράψει από Λάρισα στον Παναθηναϊκό ο Καραπιάλης. Ο παικταράς για τους βάζελους τελικά ο παίκτης κατέληξε στον Ολυμπιακό και λέγανε «Τι να τον κάνουμε τον χοντρό;».

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: