Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Κάνει πλάκα η Σερένα…!!

Κάτι παραπάνω από μια ώρα χρειάστηκε η Σερένα Γουΐλιαμς για να «καθαρίσει» 2-0 σετ την Σάρα Εράνι και να προκριθεί στα ημιτελικά του Roland Garos, όπου θα βρει απέναντί της την Μπατσίνσκι.

Κάνει πλάκα η Σερένα…
Όταν έχεις κερδίσει τον αντίπαλό σου στο 90% των φορών που τον έχεις βρει μπροστά σου, όπως και να το κάνουμε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος. Η Σερένα Γουΐλιαμς, λοιπόν, κόντρα στην… πελάτισσα Σάρα Εράνι, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και μέσα σε 1 ώρα και 5 λεπτά εξασφάλισε μια θέση στα ημιτελικά του Roland Garos.

Η Αμερικανίδα τενίστρια νίκησε 2-0 σετ (6-1, 6-3), κατακτώντας το πρώτο μέσα σε 27 λεπτά μόλις και πλέον στην προσπάθειά της να φτάσει σε άλλο ένα τρόπαιο στο γαλλικό Open (έχει ήδη δύο, το 2002 και το 2013) θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελβετίδας Μπατσίνσκι.

Το νούμερο 23 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε δύσκολα, αλλά καθαρά (6-4, 7-6) με 2-0 σετ την Άλισον Φαν Ουΐτβανκ και γνωρίζει πως θα χρειαστεί μια υπέρβαση αν θέλει να προκριθεί επί της επονομαζόμενης «βασίλισσας των κορτ» και να διεκδικήσει τον πρώτο grand slam τίτλο της καριέρας της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: