Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Ατρόμητος!!

Ενδιαφέροντα στοιχεία από την προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου με αφορμή την σημερινή κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά:

#17 αγώνες έχουν δώσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Θεσσαλονίκη και ο Δικέφαλος έχει επικρατήσει στους 10 από αυτούς. Υπάρχουν ακόμη 2 ισοπαλίες και 5 νίκες για την ομάδα του Περιστερίου.

#5-1 είναι η ευρύτερη νίκη που έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο και έγινε στις 27 Απριλίου 1975. Οι Αποστολίδης, Κερμανίδης, Σαράφης, Τερζανίδης και Λάζος σημείωσαν τα γκολ, ενώ αυτό της «τιμής» για τον Ατρόμητο ο Βακάλης.

#Το αγαπημένο σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ και έχει εμφανιστεί τρεις φορές. Μετά ακολουθούν αρκετά με δύο εμφανίσεις (2-0 / 1-0 / 1-2 / 0-1). Στα 16 από τα 17 μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί γκολ και μόνο την σεζόν 2012-13 υπήρξε λευκή ισοπαλία.

#Στους σκόρερς των μεταξύ τους αγώνων η πρώτη θέση είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε Σαλπιγγίδη – Κερμανίδη – Σαράφη. Ακολουθεί ο Νάτχο με δύο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στα δύο εντός έδρας ματς που έχει με την ομάδα του Περιστερίου.

#Για τα πλέι οφ οι αναμετρήσεις είναι τρεις, με τον Ατρόμητο να έχει καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στις δύο πρώτες του επισκέψεις για αυτό το μίνι πρωτάθλημα στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται την έδρα του την περσινή χρονιά με καθαρή νίκη 3-0 (Νάτχο – Στοχ – Βούκιτς).
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: