Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ηρ(θ)α!!

Το φωνάζει πιο δυνατά από ποτέ ο Ηρακλής! Με τον βαθμό που πήρε κόντρα στην Παναχαϊκή (1-1), ο Γηραιός επέστρεψε στη φυσική του θέση, στη Σούπερ Λίγκα ύστερα από μια περιπετειώδη τετραετία.

Ηρ(θ)α!
Τους καρπούς μιας εκπληκτικής χρονιάς μπορούν να απολαύσουν πλέον οι παίκτες του Ηρακλή! Ο Γηραιός πήρε το «χρυσό» 1-1 κόντρα στην Παναχαϊκή και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα.

Ναι, είναι γεγονός. Οι Θεσσαλονικείς ύστερα από τέσσερα χρόνια… περιπέτειας, ύστερα από τέσσερα χρόνια προβληματισμού, γύρισαν στη φυσική τους θέση, στα σαλόνια και το τέλος του αγώνα τους βρήκε όλους αγκαλιασμένοι να γιορτάζουν την επιτυχία τους.

Η βαθμολογία (8 αγώνες)

1. ΑΕΚ 27
2. Ηρακλής 23
3. Απόλλων Σμύρνης 14
4. ΑΕΛ 12
5. Παναχαϊκή 5
6. Ολυμπιακός Βόλου 4

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Παπαδόπουλου, με τον συνήθη ύποπτο, Λουκίνα (7’) να πλασάρει εύστοχα και να βάζει ακόμα ένα λιθαράκι προβιβασμού. Βέβαια, οι Πατρινοί αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, χάρη στην αμυντική αδράνεια του αντιπάλου και το «καλό» πλασέ του Αναστασόπουλου (στο 27’). Θα μπορούσαν βέβαια οι φιλοξενούμενοι να ανακτήσουν εκ νέου τα ηνία πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά την μία ο Μπαρτολίνι βρήκε σε «τείχος», την άλλη ο Μασούρας έδιωξε λίγο πριν περάσει τη γραμμή το σουτ του Κυριακίδη.

Ο Ηρακλής είχε αυτό που ήθελε. Σίγουρα η νίκη θα τον κρατούσε πιο ζεστό στο… κόλπο του άτυπου πρωταθλήματος στη Football League, αλλά και ο βαθμός ήταν μια χαρά για την μεγάλη επιστροφή. Ακόμα κι όταν η Παναχαϊκή έμεινε με παίκτη λιγότερο -λόγω αποβολής του Ασίγκμπα στο 66’- η κατάσταση δεν άλλαξε με τους Θεσσαλονικείς να αρκούνται στο αποτέλεσμα που ήδη είχαν και να 'χουν το μυαλό τους στους πανηγυρισμούς. Τίποτα το ιδιαίτερο στο τελευταίο τέταρτο, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει παίκτες και προπονητικό τιμ… ένα κουβάρι για να πανηγυρίζουν τη δίκαιη άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα.


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης, Χοτζάλι, Τρίγκας, Μπουντόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Βαλεριάνος, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Κυριακίδης, Πασάς, Λουκίνας *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: